Linda Litjens 
Systemisch coach

Systemische coachsessie - tijd om te helen

50. Slang – Tijd om te helen. | Boodschappen van de dieren orakel – Colette Baron-Reid

Kom je telkens hetzelfde obstakel tegen in je leven? Ervaar je steeds vaker weerstand in de dingen die je doet? Voel je de tijd dringen om het anders aan te pakken?

Een systemische coachsessie brengt aan het licht wat er op dit moment in je leven nodig is om gezien en geheeld te worden. 

Door middel van een tafelopstelling of een individuele familieopstelling beweeg je naar een diepere laag in jezelf. Het laat je zien welk hardnekkig patroon je mag doorbreken zodat de vastgezette energie weer stroomt. 

Ben je klaar voor een mooie stap richting jezelf?

So don’t be afraid to let them show
your true colors
True colors are beautiful

Tom Odell – True colors

Tafelopstelling - neem waar en ervaar

Een tafelopstelling is een methode uit het systemisch werk, ook wel familieopstellingen genoemd. Aan de hand van voorwerpen, attributen of poppetjes krijg je inzicht in je eigen systeem en je familiesysteem. 

Welke plek heeft angst, boosheid of verdriet in je leven? Wat wil het je vertellen? Wat is jóuw plek binnen het grote geheel? Afhankelijk van je hulpvraag openbaart zich je interne én externe belevingswereld. 

Van een afstandje neem je niet je alleen waar, op energetisch niveau ontstaat er beweging. In je systeem werkt deze beweging door waardoor er ruimte ontstaat voor heling.

Een tafelopstelling duurt anderhalf uur en is €90.

Wil je deze beweging naar jezelf maken? In mijn praktijk bied ik je een fijne plek waar je in alle rust mag waarnemen en ervaren. 

Een-op-een familieopstelling met vloerankers

Tijdens een een-op-een familieopstelling start ik bij de kern van je hulpvraag. Wat maakt dat je deze vraag juist nu wil onderzoeken? 

Daarna werken we verder met vloerankers. Deze vloerankers representeren ieder afzonderlijk een onderliggende emotie, een overlevingsdeel of een familielid. We onderzoeken de volgende vragen:

De vloerankers geven je informatie. Door er op te staan, ervaar je zelf hoe het is op de plek van verdriet, schaamte of belemmerende overtuiging. Vaak houden deze verband met een of meerdere personen uit je familiesysteem. Je krijgt helderheid in je gevoelens en gedragingen. 

Door ruimte te geven aan emoties, is heling mogelijk. Gestolde energie komt weer in beweging. 

Een opstelling met vloerankers duurt twee uur en is €120.

Voel je dat het tijd is om oude patronen te doorbreken en in beweging te komen? Ik bied je een veilige setting waarin er ruimte is voor jouw verhaal. 

De helende kracht van familieopstellingen

Binnen een familiesysteem is het belangrijk dat iedereen op zijn eigen plek staat, ieder zijn eigen lot draag en onverwerkt trauma of verdriet geheeld wordt.

Een familieopstelling geeft je op een energetische laag toegang tot het onderbewuste. Vanuit deze laag is het mogelijk oude pijn en onverwerkte emoties te helen. 

Afspraak maken

Een opstelling brengt je precies wat je op dit moment nodig hebt. Het is altijd het juiste moment. Volg je beweging, luister naar je hart.  

Via onderstaand formulier geef je je voorkeur aan. Zie ik binnenkort? Ik ontvang je graag.

Ja, ik maak graag een afspraak voor een systemische coachsessie

 
Ik kom graag voor een:

Mailen, bellen of Whatsappen kan ook

Over Linda - systemisch, intuïtief coach

Hoe hard je er soms ook van wil weglopen, je familiesysteem is onlosmakelijk met je verbonden. De weg naar heling is het omarmen waar je vandaag komt. Als je dit doet op een manier die bij je past, ontstaat er ruimte voor beweging en groei. 

Ik ging van mezelf onzichtbaar maken, naar opnieuw verbinden met mezelf. Mijn proces van omarmen en helen was nodig om te staan waar ik nu sta. 

Close-up portret Linda in het bos

Linda is een fijn persoon, straalt rust uit en heeft een open houding. Hierdoor voelde ik mij meteen veilig en kon ik me openstellen

Ik heb de sessie als een mooie openbaring ervaren. Linda is een fijn, open en rustige begeleider die me vanaf moment één op mijn gemak liet voelen. Ik wist van tevoren niet wat ik ervan moest verwachten, maar het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Door de familieopstelling heb ik inzichten in mijn systeem gekregen waar ik mee aan de slag kan.

Systemisch coachtraject - maak je dromen waar

Een systemische coachsessie is onderdeel van het systemisch coachtraject. Tijdens dit traject van vijf sessies kom je weer in verbinding met de persoon die je diep vanbinnen bent. Een variatie aan systemische en lichaamsgerichte oefeningen brengt je op de laag van je onderbewuste. Deze laag geeft je toegang tot de delen in je die gezien en geheeld mogen worden.