Linda Litjens 
Systemisch coach

Over Linda – Systemisch coach

Overlevingsstrategieën. Ze werken best een tijd. Maar vroeg of laat breekt het je op.

Je krijgt vreemde klachten.
Reageert buiten proportie.
En alles wat je niet wil, gebeurt.

‘Er moet iets veranderen’, denk je. ‘Maar hoe?’

Met lood in je schoenen op pad

Daar ga je dan, op reis naar binnen. Doodeng, want je komt precies dát tegen, waar je zo bang voor bent. Geen idee wat je te wachten staat, lijkt er geen ontkomen meer aan.

Je ploetert je er een weg doorheen.
Totdat je nieuwsgierig wordt.
Je begint het steeds meer te zien als een avontuur.

Je komt mooie plekjes tegen, ontdekt nieuwe gebieden in jezelf. Je kijkt nog één keer achterom en denkt: ‘Ik wil niet meer terug.’ Langzaam ontspan je. Op sommige momenten geniet je er zelfs van. Dat smaakt naar meer. Je reis is begonnen.

And though I may not see the path ahead, I am confidentI’m taking one step at a timeI put my heart out on the lineAnd it will be one hell of a roller coaster rideBut I am readyI’m ready to shine

Fia – Shine

Linda is een vriendelijke, vrolijke persoonlijkheid met hart voor haar cliënten en een luisterend oor. Ze is kundig en professioneel en heeft duidelijk plezier in haar werk. Ik heb onlangs een familie opstelling gekregen binnen een traject en vond dit een ontzettend mooie ervaring. Nieuwe inzichten zijn gekomen en Linda heeft mij hier ontzettend mee geholpen.

Linda is een fijne coach. Ze wekt bij de start van het gesprek al meteen een fijne sfeer. Ik voelde me goed en had vertrouwen. Ik ervaarde ook een veilige omgeving waarin ik kon delen. Ik heb er veel aan gehad en het heeft weer mooie inzichten gegeven op mijn 'reis'. Ik zou Linda zeker aanbevelen als intuïtief coach en op het gebied van systeemopstellingen.

Linda is als coach een heel fijn persoon. Open en oprecht. Haar lichaamstaal en houding stralen rust uit en tegelijkertijd een actieve luisterhouding. Ze communiceert duidelijk, is helder in haar taalgebruik. Linda luistert zonder een oordeel erover te hebben. Dat voelt voor mij als coachee veilig.

Hoe zit het met jouw reis, Linda?

Mijn reis naar binnen begon alweer heel wat jaren geleden. Was het ene laagje afgepeld, diende het volgende zich alweer aan.

Hoe meer ik me ontdeed van onnodige beschermingslaagjes, hoe meer ruimte ik voelde. Ruimte om te bewegen, ruimte om te groeien.

Mijn weg verliep van intensieve psychotherapie richting familieopstellingen. Ik vervolgde mijn weg langs persoonlijke ontwikkeling naar transformatiebegeleiding. Via transactionele analyse naar karakterstructuren tot waar ik nu ben.

Mijn persoonlijke geschiedenis bracht me flinke uitdagingen, maar helpt mij nu in het aanvoelen en begrijpen van de ander. Het zijn de voelsprieten die ik ontwikkelde, die nu mijn kracht zijn.

En concreet?

Ben ik moeder van drie lieve dochters. 
Dat is oprecht genieten. Maar ik kom mezelf ook regelmatig tegen.

Woon ik samen met hun vader.
We blijven elkaar telkens vinden als partner en als individu.  

Ik vind het heerlijk op mezelf maar geniet intens van hechte vriendschappen.

Ter ontspanning?

Hardlopen, yoga, lachen en zingen (niveau karaoke).

Wil je onderzoeken wat ik voor je kan betekenen?

Mailen, bellen of Whatsappen kan ook

Wat wil je huidige situatie je vertellen?

Ontdek het in een persoonlijke boodschap 

1
Waarmee mag ik je helpen?
Je ontvangt snel een reactie ᯓᡣ𐭩
Stel gerust je vraag ➷