Linda Litjens 
Systemisch coach

Systemisch coachtraject - maak je dromen waar

51. Spin – Maak je dromen waar. | Boodschappen van de dieren orakel – Colette Baron-Reid

Je denken, handelen, de keuzes die je maakt: ze zijn onlosmakelijk verbonden met je overtuigingen en innerlijke waarheden. 

Tijdens het systemisch coachtraject help ik je onderzoeken welke overtuigingen en oude patronen je leven inkleuren.

Met een bron aan systemische oefeningen zak ik samen jou in de laag van je onderbewuste. De laag waar waardevolle informatie ligt opgeslagen. Informatie die nodig is voor bewustwording, heling en groei.

Vanuit een veilige plek begeleid ik je tijdens dit diepgaand transformatieproces. Je neemt afstand van wat niet meer bij je past en omarmt wat je gelukkig maakt.

Ben je bereid om jezelf te herenigen met je puurheid, liefde en innerlijk vertrouwen?

Maak je dromen waar.

Blue skies smiling at me
Nothing but blue skies, all I see
Blue birds singing a song
Nothing but blue skies, from now on

Birdy – Blue skies

Systemisch werk - wat is van jou en wat is van de ander?

Welke angsten of belemmerende overtuigingen zijn ontstaan in jonge leven? Wat draag je aan ballast met je mee dat niet van jou is?

Met behulp van tafelopstellingen, een-op-een familieopstellingen met vloerankers en andere systemische en lichaamsgerichte oefeningen krijg je helderheid en inzicht in je eigen- én je familiedynamiek. 

Bewustwording - de sleutel tot persoonlijke transformatie

Je houding, ademhaling, interne dialogen, de woorden die je gebruikt; alle informatie ligt in je opgeslagen. Door op deze manier naar jezelf te kijken, luisteren en te voelen, ontdek je wat het je wil vertellen. Bewustwording is de sleutel tot heling en transformatie.

We onderzoeken welke krachtige overlevingsmechanismen je leven regeren. En welke mooie, gekwetste delen je hiermee afdekt. Het zijn juist díe delen die aan het licht mogen komen, zodat de vastgezette energie weer gaat stromen. Pak het leven met beide handen aan. Het is er voor je, in al haar schoonheid.

Systemisch traject – praktische informatie

Het systemisch coachtraject bestaat uit vijf diepgaande sessies variërend van één uur tot twee uur, afhankelijk van de oefening die ik inzet tijdens een sessie. De sessies vinden tweewekelijks plaats.

Tijdens het eerste consult kader ik je hulpvraag. Wat maakt dat je juist nu de roep voelt om aan de bel te trekken? Wat gun je jezelf en waar wil je vanaf? Van daaruit gaan we op pad. 

Het is een intuïtief traject waarbij we telkens samen afstemmen op wat er nodig is voor je volgende stap. 

Het systemisch coachtraject bestaande uit vijf sessies is €690. 

Mogelijk wordt het systemisch coachtraject geheel of gedeeltelijk vergoed door je werkgever vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget. Zeker de moeite waard om te informeren.

Ben je zelfstandig ondernemer? Vraag dan je accountant naar de mogelijkheden.

Kennismaken?

Een veilige setting is nodig om je op je gemak te voelen. In een kort kennismakingsgesprek leg ik je uit wat mijn werkwijze is en wat je kunt verwachten. Dit is meteen een fijne eerste ontmoeting waarin je alvast de sfeer en energie kunt proeven. 

Durf je het aan om oude verhalen te herschrijven? Geef je jezelf toestemming om de weg naar jezelf vrij te maken? 

Ik ontmoet je graag in al je puurheid. Zie ik je snel?

Ja, ik sta open voor een systemisch coachtraject

Mailen, bellen of Whatsappen kan ook

Over Linda - systemisch, intuïtief coach

Als ervaringsdeskundige op gebied van hechtingstrauma, voelde de wereld lang onveilig voor me. Ik zocht houvast, zekerheid en geborgenheid buiten mezelf maar tastte vaak in het duister. De keuzes die ik maakte waren gebaseerd op angst.

Door intensieve psychotherapie, systemisch werk en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd mijn hart opnieuw te openen. De veiligheid die ik buiten mezelf zocht, vind ik nu in mezelf. Sinds mijn hart openstaat, voel ik de levensenergie weer stromen.

Close-up portret Linda in het bos

Linda is professioneel, warm en voelt haarfijn aan waar je zere plek zit. Haar kennis en intuïtie zorgt ervoor dat je de beste ondersteuning en hulp krijgt, die je maar kan wensen. Ik voelde me veilig en vertrouwd bij haar.

Ik ervaarde veel onrust en droeg veel verdriet mee, door het proces met Linda heb ik veel kunnen loslaten en omarmen, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt. Een mooi, zacht en inzichtvol proces.

Linda werkt vanuit zuiverheid en afstemming. Ze neemt alle tijd en geeft ruimte aan wat gezien en gevoeld mag worden.

Linda is als coach een heel fijn persoon. Open en oprecht. Haar lichaamstaal en houding stralen rust uit en tegelijkertijd een actieve luisterhouding. Ze communiceert duidelijk, is helder in haar taalgebruik. Linda luistert zonder een oordeel erover te hebben. Dat voelt voor mij als coachee veilig.

Systemische coachsessie - tijd om te helen

Wil je ervaren wat een systemische coachsessie je kan brengen? Een een-op-een consult laat je zien waarin je wordt geremd om te zijn wie je mag zijn. Aan de hand van een tafelopstelling of een een-op-een familieopstelling met vloerankers onderzoeken we wat er voor jou aan het licht mag komen.