Linda Litjens 
Systemisch coach

Systemisch coachtraject - wie mag je zijn van jezelf?

51. Spin – Maak je dromen waar. | Boodschappen van de dieren orakel – Colette Baron-Reid

Zeg ja tegen jezelf. Je doet ertoe.

Ruimte geven aan jezelf. Hoe comfortabel is dat voor je? Met andere woorden: mag het een keer helemaal om jou gaan? Het antwoord is Ja! Sterker nog, het is de hoogste tijd.

Samen op pad – wat zijn joúw verlangens?

Wie ben je als je je niet geremd voelt door angst?
Welke negatieve overtuigingen belemmeren je om gelukkig te zijn?
Hoe ziet je leven eruit als je écht durft te leven?

Tijdens het systemisch coachtraject ontrafel ik je overtuigingen en innerlijke waarheden. 

Je neemt afstand van wat niet meer bij je past. 
Je omarmt wat je gelukkig maakt. 

Vanuit een veilige plek begeleid ik je tijdens dit diepgaand transformatieproces.

Ben je bereid om jezelf te herenigen met je puurheid, liefde en innerlijk vertrouwen?

Blue skies smiling at me
Nothing but blue skies, all I see
Blue birds singing a song
Nothing but blue skies, from now on

Birdy – Blue skies

Wat draag je met je mee?

Welke angsten of belemmerende overtuigingen zijn ontstaan in jonge leven? Wat draag je aan last met je mee dat niet van jou is?

Het systemisch traject biedt je inzicht in je eigen- én je familiedynamiek. Maar belangrijker: door te onderzoeken waar je huidige klachten zijn oorsprong vinden, is er heling mogelijk. 

Ik werk met tafelopstellingen, individuele familieopstellingen en andere systemische en lichaamsgerichte oefeningen. 

Bewustwording - de sleutel tot persoonlijke transformatie

Welke krachtige overlevingsmechanismen regeren je leven? Welke unieke delen van jezelf dek je hiermee af? Juist die delen mogen aan het licht komen. 

Je houding, ademhaling, de woorden die je gebruikt; alles is informatie. Door zonder oordeel naar jezelf te kijken, leer je jezelf steeds beter begrijpen. Bewustwording is de sleutel tot transformatie.

Ik bied je een veilige setting waarin er ruimte is voor jouw verhaal.

Systemisch traject – praktische informatie

Het systemisch coachtraject bestaat uit vijf diepgaande sessies variërend van één uur tot twee uur per keer. Deze sessies vinden tweewekelijks plaats.

Tijdens het eerste consult onderzoek ik je hulpvraag. Wat maakt dat je juist nu de roep voelt om aan de bel te trekken? Waar wil je vanaf?  Van daaruit gaan we op pad. 

Het is een intuïtief traject waarbij we telkens samen afstemmen op wat er nodig is voor je volgende stap. Tussen de sessies is er ruimte voor vragen.

Het systemisch coachtraject bestaande uit vijf sessies is €790. 

Mogelijk wordt het systemisch coachtraject geheel of gedeeltelijk vergoed door je werkgever vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget. Zeker de moeite waard om te informeren.

Ben je zelfstandig ondernemer? Vraag dan je accountant naar de mogelijkheden.

Kennismaken?

Een veilige setting is nodig om je op je gemak te voelen. In een kort kennismakingsgesprek leg ik je uit wat mijn werkwijze is en wat je kunt verwachten. Dit is meteen een eerste ontmoeting waarbij we aftasten of we een juiste match zijn. 

Durf je het aan om oude verhalen te herschrijven?
Geef je jezelf toestemming om de weg naar jezelf vrij te maken? 

Ja, ik sta open voor een systemisch coachtraject

Je ontvangt daarna nog vier email met mooie oefeningen om je meer in contact te brengen met je onderbewuste

Over Linda - systemisch, intuïtief coach

Als ervaringsdeskundige op gebied van hechtingstrauma, voelde de wereld lang onveilig voor me. Ik zocht houvast, zekerheid en geborgenheid buiten mezelf maar tastte vaak in het duister. De keuzes die ik maakte waren gebaseerd op angst.

Door intensieve psychotherapie, systemisch werk en persoonlijke ontwikkeling heb ik geleerd mijn hart opnieuw te openen. De veiligheid die ik buiten mezelf zocht, vind ik nu in mezelf. Sinds mijn hart openstaat, voel ik de levensenergie weer stromen.

Linda is professioneel, warm en voelt haarfijn aan waar je zere plek zit. Haar kennis en intuïtie zorgt ervoor dat je de beste ondersteuning en hulp krijgt, die je maar kan wensen. Ik voelde me veilig en vertrouwd bij haar.

Ik ervaarde veel onrust en droeg veel verdriet mee, door het proces met Linda heb ik veel kunnen loslaten en omarmen, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt. Een mooi, zacht en inzichtvol proces.

Linda werkt vanuit zuiverheid en afstemming. Ze neemt alle tijd en geeft ruimte aan wat gezien en gevoeld mag worden.

Linda is als coach een heel fijn persoon. Open en oprecht. Haar lichaamstaal en houding stralen rust uit en tegelijkertijd een actieve luisterhouding. Ze communiceert duidelijk, is helder in haar taalgebruik. Linda luistert zonder een oordeel erover te hebben. Dat voelt voor mij als coachee veilig.

Systemische coachsessie - tijd om te helen

Wil je ervaren wat een systemische coachsessie je kan brengen? Een een-op-een consult laat je zien waarin je wordt geremd om te zijn wie je mag zijn. Aan de hand van een tafelopstelling of een een-op-een familieopstelling met vloerankers onderzoeken we wat er voor jou aan het licht mag komen. 

Wat wil je huidige situatie je vertellen?

Ontdek het in een persoonlijke boodschap 

1
Waarmee mag ik je helpen?
Je ontvangt snel een reactie ᯓᡣ𐭩
Stel gerust je vraag ➷