Linda Litjens 
Systemisch coach

Zelf een professionele website maken

Als de titel van dit blog je verwart, snap ik dat. Wat is de link tussen zelf een professionele website maken en systemisch coachen? Ik leg het je uit.

Worstelende, startende coaches

Voordat ik begon als systemisch coach, werkte ik jaren als zelfstandig webdesigner. Voor kleine ondernemers lanceerde ik tientallen websites.

Nu ik als systemisch coach ben gestart, komt de opgedane kennis in webdesign meer dan van pas. Sterker nog, het helpt me in het groeien van mijn praktijk. Ik weet precies wat ik moet doen om vindbaar te zijn, een blog te plaatsen of een pop-up te maken. Voor mij gesneden koek.

Om me heen is dit wel anders. Ik zie startende coaches worstelen met het maken van een professionele website. Dan bied ik mijn hulp aan, zodat ze weer vooruit kunnen. Maar het is natuurlijk veel beter als ze zelf weten wat ze moeten doen.

Wie ben je en wat doe je?

Een eigen website is al lang geen online visitekaartje meer. Het kan wel, als je daar bewust voor kiest. Maar eerlijk? Als coach ben je ook ondernemer. Al blijft mond-tot-mond reclame de beste reclame, het heeft tijd nodig. Veel tijd. Met een professionele website, heldere teksten en goede vindbaarheid versnel je dit proces.

Op je website draag je uit wie je bent en wat je doet. Het is onderdeel van je praktijk. Potentiële coachees leren je online al een beetje kennen.

Je eigen website maken?

Voor de coach die het ondernemerschap omarmt, heb ik de website academie in het leven geroepen. In een online omgeving leer je van A tot Z je eigen website maken: van het kiezen van goede hosting tot het vinden van de juiste zoekwoorden en alles daartussen.

Lees je nu dit blog en ken je iemand die start met haar praktijk? Of wil je graag leren hoe je zelf een professionele website maakt? Kijk dan eens op Website Academie voor coaches.

Wat goed is om te weten: op 1 juli start ik met een pilot. Tegen een kleine vergoeding neem ik 10 coaches mee in het opzetten van hun eigen website.

Korte verhalen rechtstreeks in je mailbox?

Klein moment...

Gelukt! Je ontvangt ze voortaan rechtstreeks in je mailbox.

Zie ik je online?

Over Linda - systemisch coach

Het is als een snoepwinkel met vijf verdiepingen. Overal waar ik kijk, ontdek ik iets nieuws. Van de ene openbaring val ik in de andere. Het is de winkel van bewustwording, persoonlijke groei, puurheid en eigenheid. Het maakt me blij. 

Linda lachend in het bos met bomen zandverstuiving op de achtergrond

Ontdek je met me mee?

Toe aan de volgende stap in je leven? Bekijk eens of dit iets voor je is. 

Wat wil je huidige situatie je vertellen?

Ontdek het in een persoonlijke boodschap 

1
Waarmee mag ik je helpen?
Je ontvangt snel een reactie ᯓᡣ𐭩
Stel gerust je vraag ➷