Linda Litjens 
Systemisch coach

Voor jou - een persoonlijke boodschap

27. Cadeautjes geven en ontvangen | Wijsheid van het orakel – Colette Baron-Reid

Soms kun je wel een beetje hulp in je leven gebruiken. Bijvoorbeeld tijdens het nemen van een belangrijke beslissing. Of wanneer een lastige situatie je stress bezorgt.

Wat speelt er in je leven dat op dit moment om aandacht vraagt?

Wat het ook is waar je ‘s-nachts wakker van ligt, ik geloof dat we diep vanbinnen weten wat goed voor ons is. Maar dat we ons nog té vaak laten leiden door angsten en belemmerende overtuigingen.

Hoe fijn is het als je meer vanuit vertrouwen leeft? Een orakelkaart helpt je je intuïtie te versterken en je keuze vanuit overgave te maken. Het geeft je net de extra opheldering die je nu nodig hebt.

Het is mijn cadeautje voor jou: een persoonlijke boodschap afgestemd op je huidige situatie. 

Zo werkt het

Vul onderstaand formulier in en kies de vraagstelling die het best bij je aansluit. Ik stem me af op je vraagstuk en laat het universum de juiste kaart voor je kiezen. Je ontvangt je persoonlijk inzicht binnen één werkdag in je mailbox. 

‘Geef je over aan de diepere boodschap van het Orakel – heb vertrouwen, geloof en stel je hart en geest open.’ – Colette Baron-Reid

Waar gaat je vraag over?
Vertel in één of twee zinnen waar je vraag over gaat:
Welke vraagstelling sluit het beste aan?

Je ontvangt daarna nog drie keer wekelijks een mooie, korte oefening om je meer in contact te brengen met je onderbewuste. En zo nu en dan een bericht over persoonlijke groei, systemisch werk en bewustwording. Afmelden kan met één klik, als je dat wil.   

Linda lachend in het bos met bomen zandverstuiving op de achtergrond

Van leven vanuit angst, onzekerheid en negatieve overtuigingen naar een leven vanuit vertrouwen en overgave. – Linda

1
Waarmee mag ik je helpen?
Je ontvangt snel een reactie ᯓᡣ𐭩
Stel gerust je vraag ➷