Linda Litjens 
Systemisch coach

Vloerankers opstellingen – van inzicht tot heling

Je hoofd draait overuren. Je krijgt de puzzel in je bovenkamer niet opgelost. Het is alsof je in je eigen escaperoom zit waarvan de deur vergrendeld blijft, welke code je ook probeert.

Hoe harder je werkt, hoe meer je vervreemdt van je lichaam. Je zoekt de antwoorden op de verkeerde plek. En dat is niet gek, zo heb je dat geleerd: je koppie erbij houden.

Het kan ook zijn dat je wél in contact staat met je lichaam. Je hoofd doet zeker mee, maar is niet leidend. Je vertrouwt op je gevoel. Maar je gevoel vertelt je iets dat je niet kunt plaatsen. Iets dat wel vaker de kop opsteekt. Het is je vreemd, en toch leeft het in je.

In beide gevallen ben je bereid te onderzoeken wat de signalen je willen vertellen.

Systemisch werk - antwoord van je onderbewuste

Systemisch werk biedt toegang tot het onderbewuste. Het geeft je inzicht in je overtuigingen en patronen. De meesten hiervan vinden hun oorsprong in het systeem waarin je bent opgegroeid: je familie.

Het kan zomaar zijn dat de belemmerende overtuiging waar je hard aan werk om deze te begrijpen, niet van jou is. Of dat je als baby al aangepast gedrag liet zien, puur ter overleving. Maar dit is niet wie je in essentie bent.

Door middel van systemisch werk onderzoek je niet alleen wat je plek is binnen je systeem van herkomst. Het is veel meer dan dat:

Een mooie methode om je hulpvraag te onderzoeken binnen systemisch werk, zijn vloerankers opstellingen.  

Vloerankers coaching – voel de energie

Een opstelling met vloerankers brengt je in contact met de sensaties van je lichaam. Je eigen innerlijke systeem staat centraal. Wat je hulpvraag ook is, door middel van het werken met vloerankers beweegt de energie door je heen. Het laat je altijd de juiste informatie zien. Informatie die voor jou, in deze fase van je leven, nodig is om aan het licht te komen, te transformeren of te helen.

Wat is een vloeranker – en hoe werkt het?

Een vloeranker is een hulpmiddel om op te staan tijdens opstelling. Dat kunnen placemats zijn, vilten vlakken of A4-vellen. Afhankelijk van je hulpvraag, representeert een vloeranker een emotie, blokkade of overtuiging. En omdat overtuigingen vaak zijn oorsprong vinden in je familiesysteem, representeert een vloeranker in veel gevallen ook een familielid zoals je vader, moeder, opa of oma.

De informatie die vrijkomt via een vloeranker, geeft je inzicht. Niet alleen in je eigen gedragingen en emoties, maar ook in die van je familiesysteem. Door deze emoties bestaansrecht te geven, komt er een doorgang in de blokkade. Er komt beweging in de energie. Jouw levensenergie.

Systemische coachsessie

Een een-op-een opstelling met vloerankers is in alle rust. Belangrijk is dat je je veilig voelt tijdens de sessie. Hoe meer ruimte je voelt om je open te stellen, hoe meer beweging er kan ontstaan. Beweging richting de persoon die je in essentie bent.

Korte verhalen rechtstreeks in je mailbox?

Klein moment...

Gelukt! Je ontvangt ze voortaan rechtstreeks in je mailbox.

Zie ik je online?

Over Linda - systemisch coach

Het is als een snoepwinkel met vijf verdiepingen. Overal waar ik kijk, ontdek ik iets nieuws. Van de ene openbaring val ik in de andere. Het is de winkel van bewustwording, persoonlijke groei, puurheid en eigenheid. Het maakt me blij. 

Linda lachend in het bos met bomen zandverstuiving op de achtergrond

Ontdek je met me mee?

Toe aan de volgende stap in je leven? Bekijk eens of dit iets voor je is.