Linda Litjens 
Systemisch coach

Body Mind Release therapie – Bevrijd jezelf van belemmerende overtuigingen en kom weer terug in je kracht

43. Panter – Kom weer terug in je kracht. | Boodschappen van de dieren orakel – Colette Baron-Reid

In een korte tijd gericht de innerlijke oorzaak van je levensklachten aanpakken? 

Burn-out, stress, spanning, vermoeidheid, somberheid. Klachten als deze ontstaan vaak door beperkende gevoelens, overtuigingen, angsten en programmeringen die zich lang geleden in je genesteld hebben. 

Body Mind Release is een effectieve methode die de oorzaak van deze klachten gericht aanpakt. In een traject van zes weken krijg je inzicht in het ontstaan van je klachten, leer je hoe je deze onnodige ballast loslaat en positieve gevoelens terughaalt. 

Na deze kortdurende therapie sta je weer in je eigen kracht en in verbinding met jezelf.

I got the eye of the tiger, a fighter
Dancing through the fire ‘cause I am a champion
And you’re gonna hear me roar

Katy Perry – Roar

Non-stop stress - ook als er geen Bengaalse tijger op de loer ligt?

Een hardslag van 100 in rust.
Slapen als een os en nog oververmoeid.
Een stralende dag en toch een grijs gevoel.

Je kunt je behoorlijk beperkt voelen door fysieke, mentale en sociale klachten. De oorzaak hiervan komt vaak uit je vroege jeugd of zelfs daarvoor.

Als driejarige peuter begrijp je namelijk niet dat die woedeaanval van papa niks met jou te maken heeft. Een overtuiging is al snel gevormd: ‘Ik moet lief zijn, anders wordt papa boos op me – of erger – anders worden mensen boos op me.’

Dit is een van de vele overtuigingen die jou hebben gevormd tot wie je nu denkt te zijn. 

Deze ballast bepaalt voor een groot deel hoe jij je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Zie het als jouw gekleurde bril waardoor je het leven waarneemt en ervaart.

Hoe zorgt Body Mind Release ervoor dat jij je beter voelt?

Tijdens het Body Mind Release traject brengen we in kaart hoe je ballast is ontstaan. Zo leer je begrijpen waarom je zo snel boos wordt of op je tenen loopt. Door inzicht groeit je bewustzijn. Je snapt jezelf beter en wordt milder voor jezelf. 

Door middel van gerichte oefeningen laat je gedurende zes weken negatieve overtuigingen, angsten, beperkende gevoelens en onbewuste programmeringen los. Je gekleurde bril wordt schoner zodat je het leven lichter ervaart. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, vastberadenheid en doorzettingsvermogen haal je weer terug. 

Je komt dichter bij de persoon die je diep vanbinnen bent. Puur, eigen, liefdevol. In je eigen kracht.

De koe bij de horens - hoe ziet het traject eruit?

27. Koe – Er komt geen eind aan de wonderen. | Boodschappen van de dieren orakel – Colette Baron-Reid

We starten het traject met een vrijblijvende kennismaking. Je krijgt uitleg over de methode en voelt of je bij mij op je plek bent. Hierna kun je gelijk van start. Thuis ga je dagelijks zo’n 20 minuten aan de slag met gerichte oefeningen. 

We spreken wekelijks af gedurende zes weken waarbij je telkens inzicht en uitleg krijgt. Tijdens een consult mag je delen, vertellen en ervaren. Alles is oké zolang het voor jou goed voelt.

Je zult merken dat je onderbewuste meer naar de oppervlakte komt. Je laat ballast, negativiteit, overtuigingen en angsten los en komt meer en meer tot de kern. Dit geeft ruimte voor groei.

Na het Body Mind Release traject voel je je lichter, energieker, positiever en meer bevrijd. 

Om haar eigen traject tot BMR coach te kunnen voltooien vroeg Linda mij om daar deelgenoot van te zijn. Het menselijk brein, gedrag, gevoelens en zelfontwikkeling stonden juist op dat moment hoog op mijn verlanglijstje. Na een intakegesprek waarin Linda mij heeft uitgelegd hoe het programma in elkaar zit zijn we samen aan de slag gegaan. In Parijs heb ik mijn eerste oefening gedaan! Gedurende het traject hebben wij vele mooie gesprekken gevoerd. Linda heeft mij continu gemonitord en was er altijd op de juiste momenten. Het zijn vele kleine veranderingen die een groot verschil maken. Als ik nu ergens tegen aan loop heb ik meer handvaten hoe ik daarmee om mag gaan.
 
Ik ben Linda heel dankbaar dat we deze reis samen hebben mogen maken!

Dichter bij mij gevoel.
 
Linda heeft met mij Body Mind Release therapie en een familie opstelling gedaan. Een proces met veel meer dan alleen woorden. Ik heb m’n lichamelijke en mentale reacties leren (her)kennen op bepaald gedrag en patronen bij mezelf en anderen. Waarin ik langzaam ben gaan ervaren dat álles een reflectie is. Ik ervaarde veel onrust en droeg veel verdriet mee, door het proces met Linda heb ik veel kunnen loslaten en omarmen, hoe tegenstrijdig dat ook klinkt.
 
Een mooi, zacht en inzichtvol proces, super bedankt Linda. I won’t be a stranger, na deze tijd. 😉

Kortgeleden mocht ik kennis maken met Body mind release therapie. Tijdens de wekelijkse afspraak werd ik begeleid en werden blokkades en negatieve overtuigingen onder de loep genomen. Na een tijdje begon ik positieve veranderingen te ontdekken, ik werd veerkrachtiger, minder snel boos en kon negativiteit sneller loslaten. Ik voelde me vrolijker en lichter. De therapie heeft me bewuster gemaakt van mijn gedachten. Ik heb een aantal belemmerende overtuigingen los kunnen laten en daardoor heb ik stappen gezet die ik anders niet had durven nemen.
 
Linda is professioneel, warm en voelt haarfijn aan waar je zere plek zit. Haar kennis en intuïtie zorgt ervoor dat je de beste ondersteuning en hulp krijgt, die je maar kan wensen. Ik voelde me veilig en vertrouwd bij haar. Ik ben Linda erg dankbaar voor de fijne inzichten en haar liefdevolle ondersteuning.

Wat is je investering?

Het Body Mind Release traject, waarbij we zeven keer samenkomen, kost €690.

In sommige gevallen wordt Body Mind Release therapie vergoed door de werkgever vanuit het jaarlijkse persoonsgebonden budget. Zeker de moeite waard om te informeren.

Ben je zelfstandig ondernemer? Vraag dan aan je accountant naar de mogelijkheden.

Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Mailen of bellen mag natuurlijk ook

Kom je tijdens het traject patronen of gevoelens tegen die je graag wil onderzoeken door middel van een familieopstelling, dan is het mogelijk om daarvoor een apart consult in te plannen. Tijdens deze systemische coachsessie krijg je inzicht en ontstaat er heling. Je leert steviger op je eigen plek te staan. Dit gebeurt door middel van een tafelopstelling of een een-op-een opstelling met vloerankers.

Een systemische coachsessie boek je vanaf €90.

Close-up portret Linda in het bos